• A 25000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás a Magyarország területén ingyenes.
  • Az eredeti
  • A megrendelt áru mindig raktáron
  • Szállítás 24 órán belül.
Bejelentkezés
Email:
Jelszó:
Regisztráció
Ajánljon minket

Gondolja, hogy oldalunk érdekes lehet barátai, vagy ismerőrei számára?
» Ajánljon minket

Invisibobble hajgumi piros 3 db

Márkák > INVISIBOBBLE > Classic

Forradalmi hajgumi

Az áru véglegesen nem érhető el a termék gyártásának megszüntetése miatt.
Választhat más terméket a szekcióból. Classic
Gyártó:
Katalógus szám:
IB06
Súly:
0.012 kg

Forradalom a haj összekötésében. Az Invisibobbly hajgumik nem hagynak nyomot a hajon a haj összekötése után, ennek ellenére szilárdan tart.
Előnyei:  1. NEM FEJT KI NYOMÁST A HAJRA - mágikus trükk, amelyen az Invisibobble alapul, a hajat körülvevő zsinór különleges formáján nyugszik. Amikor ez a díszítés a haj köré van tekerve, nem fejt ki egységes nyomást a hajra, mint más dísz, amely a lófarok egész kerületére van tekerve és ezért látható nyomot hagynak. Ez a speciális alakú Invisibobble lehetővé teszi a szoros összetartását a lófarokban, de szilárd nyomás és összeszorítás nélkül. Így a hajnak nagyobb tere van a lófarokban, mint normális hajgumi esetében.

  2. NEM OKOZ FEJFÁJÁST - azok a nők, akik gyakran hordanak lófarokba összefogott hajat, fejfájással szenvednek. Az Invisibobble olyan megoldást kínál, amely az egyes hajszálat nem húzza és nem fejt ki nyomást a fejtetőre sem. Ezt az egyedülálló alak teszi lehetővé.

  3. KÍMÉLETES A HAJHOZ - az Invisibobble több, mint egy eredeti hajdísz. Nagyon kíméletes a hajhoz, mivel nem fémből készül, ami gyakran okozza a haj töredezését. Ehelyett a két vég összeforrasztásával készül, ezért a hajba nem akad bele, sem nem károsítja azt.

  4. VALAMENNYI HAJTÍPUSHOZ ALKALMAS - akármilyen típusú hajnak lehet dísze - göndör, egyenes, lágy, tömör. Az Invisibobble mindenkinek alkalmas.

  5. KARKÖTŐKÉNT HASZNÁLVA - javasoljuk az Invisibobble-t karkötőként is használni, ha éppen nincs rá szükség a hajban, nagyon eredetien néz ki.


Ezeket a termékeket is ajánljuk
Árukereső.hu

© 2020 Bezva firma s.r.o., Online shop EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o. Tekintse meg a cookie-sávot

Partnerek:
Fizetési módok