• A 25000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás a Magyarország területén ingyenes.
  • Az eredeti
  • A megrendelt áru mindig raktáron
  • Szállítás 24 órán belül.
Bejelentkezés
Email:
Jelszó:
Regisztráció

Voono Henna Copper 100 g

Márkák > VOONO

Természetes hajfesték- copper

Rendelkezéshez álló:
raktáron- Lehet, hogy már 18.06.
Gyártó:
Katalógus szám:
VO006
Súly:
0.135 kg
Normál ár a boltokban: 3.230 Ft Megtakarít:10 Ft/0%Az Ön ár ÁFA -val: 3.220 Ft
ks

Természetes hajfesték Voono copper tüzes színt eredményez haján, jelentős vöröses árnyalatokkal. A legjelentősebb színezést a nem festett szőke hajon érheti el vele. A festék nagyon kíméletes a fejbőrhöz, a copper árnyalat csak tiszta hennát tartalmaz, amely finomra van őrölve, így könnyen kikeverhető és jól fest.

Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat, mint például ammóniát vagy peroxidot. Alkalmas a vegánok számára. Állatokon nem tesztelt. 

Egyfázisú hajfestés:

Az egyfázisú hajfestéshez szüksége lesz: természetes Voono hajfestékre, vízre vagy fekete teára, melyeknek a hőmérséklete a konkrét árnyalatoknál megvan pontosan adva, hőmérő, tálka, ecset, alumínium fóliára, műanyag vagy élelmiszer fóliára és régi törölközőre.

Alkalmazás:

A hennát 50°C-os vízzel vagy fekete teával kell keverni (piros árnyalatoknál 60-90°C). A vizet mérje a hőmérő segítségével. A kész massza joghurt sűrűségű kell, hogy legyen. A festéket keverje el, és vigye fel egyenletesen hajára. Alkalmazás után a hajfesték melegben kellene, hogy legyen. A hatóidő 45 perc és 2 óra között van. A haj minőségétől és a kívánt színárnyalattól függ. A rose brown árnyalatnál elegendő 45 perc. Az ezt követő hajmosásnál ügyeljen arra, hogy szilikon mentes sampont használjon. 

Kétfázisú hajfestés (a több őszhajszálú és világos szőke haj festéséhez)

Ne felejtsék kérem el, hogy a Voono természetes hajfesték, amely indigót tartalmaz, a világos szőke és az ősz hajon mérsékelt zöldes árnyalatot eredményezhet. Ennek a hatásnak az elkerülése érdekében kétfázisú hajfestést ajánlunk alkalmazni. Az első fázisban a hajat a cooper árnyalattal kell befesteni (peroxid pótló), úgymond előpigmentálni. Ezek után nyugodtan felviheti a választott árnyalatot, és elérni a kívánt szín eredményt.

Az első fázis a cooper árnyalattal 30-40 percig tart. A második fázis megkezdése előtt ezt a festéket mossa, és vigye fel az Ön által választott színt, és hagyja hatni 30-60 percet.

Összetétel

  • természetes henna

A csomag tartalma:

  • 100 g hajfesték, védő sapka, kesztyű és használati utasítás

Figyelmeztetés:

Az első alkalmazás előtt allergia tesztet ajánlunk végezni. Amennyiben allergiás reakciót észlel, ne használja a hajfestéket.

 
Árukereső.hu

© 2019 Bezva firma s.r.o., Online shop EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o. Tekintse meg a cookie-sávot

Partnerek:
Fizetési módok