• A 25000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás a Magyarország területén ingyenes.
  • Az eredeti
  • A megrendelt áru mindig raktáron
  • Szállítás 24 órán belül.
Bejelentkezés
Email:
Jelszó:
Regisztráció

Voono Henna Rose Brown 100 g

Márkák > VOONO

Természetes hajfesték- rose brown

Rendelkezéshez álló:
raktáron- Lehet, hogy már 01.04.
Gyártó:
Katalógus szám:
VO001
Súly:
0.138 kg
Normál ár a boltokban: 3.230 Ft Megtakarít:40 Ft/1%Az Ön ár ÁFA -val: 3.190 Ft
ks

Természetes hajfesték, Voono rose brown, amely sötét gesztenye színt eredményez haján. Tiszta, növényi hajfesték Voono, amely kizárólag minőségi hennából és egyéb indiai növényből készült, mint például amla vagy shikakai, melyek finomra vannak őrölve, könnyen keverhető és jól befogja a hajat. A festék nagyon kíméletes a fejbőrhöz, erősíti a haj struktúráját, és csodás fényességet és térfogatot biztosít neki. 

A Voono természetes hajfesték legjobban a természetes vagy a festett barna hajon hat. A kirívóbb csokoládé árnyalatért, ajánljuk keverni a medium brown árnyalattal.

Nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat mint például ammónia vagy peroxid. Alkalmas a vegánok számára. Állatokon nem tesztelt. 

Egyfázisú festés:

Az egyfázisú festéshez szüksége lesz a természetes Voono hajfestékre, vízre vagy fekete teára, melyeknek a hőfoka meg van határozva minden árnyalatnál, hőmérőre, tálkára, ecsetre, alumínium fóliára, műanyag vagy élelmiszer fóliára és régi törölközőre.

Alkalmazás: a hennát muszáj 50°C-os vízzel vagy fekete teával keverni (a piros árnyalatoknál 60-90 °C-ossal). A vizet mérje meg a hőmérő segítségével. A kapott  massza lágyabb joghurt állagú kellene, hogy legyen. A festéket keverje el, és vigye fel egyenletesen a hajra. Alkalmazás után a festék melegben kellene, hogy legyen. A hatóidő 45 perctől 2 óráig terjed. Függ a haj minőségétől, és a kívánt színárnyalattól. A rose brown árnyalatnak elég 45 perc is. Az ezt követő hajmosás során ügyeljen arra, hogy szilikon mentes sampon használjon. 

 

Kétfázisú festés: nagyobb mennyiségű őst hajszál és világos szőke hajon

Ne felejtsék kérem el, hogy a Voono természetes hajfesték indigót tartalmaz, amely a világos szőke és ősz hajon enyhén zöldes árnyalatú lehet. Az ilyen hatás elkerülésének érdekében ajánljuk a kétfázisú hajfestést. Az első fázisban a hajat a cooper (peroxid pótló) árnyalattal befesteni, úgymond előpigmentálni. Aztán lehet nyugodtan felvinni a kívánt árnyalatot, és elérni a színes eredményt.

Az első fázis, a cooperrel való festés, 30-40 percig tart, a második fázis megkezdése előtt, ezt a színt mossa le, és alkalmazza az Ön által választott színárnyalatot, és hagyja 30-60 percig hatni. 

Összetétel:

  • Amla, Shikakai, Brahmi, Baheda, Harad, Indigo, Henna

A csomagolás tartalma:

  • hajfesték 100g, védő sapka, kesztyű és használati utasítás

Figyelmeztetés:

  • az első alkalmazás előtt ajánlunk allergia tesztet végezni. Amennyiben allergia jelentkezik, de alkalmazza a festéket.
Árukereső.hu

© 2020 Bezva firma s.r.o., Online shop EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o. Tekintse meg a cookie-sávot

Partnerek:
Fizetési módok